Kukkia isälle 12.11.

Pimeää loppusyksyä piristää marraskuinen isänpäivä. Lahjan hankkiminen voi tuottaa päänvaivaa, mutta kotimaiset kukat toimivat tähänkin tarkoitukseen! Inspiroidu isänpäivän alla näistä kukkijoista:

Krysanteemi

Runsaasti pienellä vaivalla kukkiva ruukkukrysanteemi on viehättävän juhlava valinta päivänsankarille. Kasvi on näyttävä lahja yksinkertaisessa ruukussa, mutta sen voi myös stailata ruukkuvalinnalla oman isän lempiväreihin tai -teemoihin sopivaksi.

Tulilatva

Myös tämä kasvi hurmaa helppoudellaan. Tulilatvaa on saatavilla kotimaisena ympäri vuoden, värivariaatiot vaihtelevat hieman sesongeittain. Kasvin nahkeapintaiset lehdet eivät pahastu, vaikka kastelu unohtuisi välillä. Sen hoidossa on jopa hyötyä pienestä hajamielisyydestä ja siitä, että jättää kasteluiden väliin reilut tauot.

Syystähti

Joulutähden syyssesonkiin viljeltävä versio ilahduttaa isää monenlaisilla värivariaatioillaan. Ruskan väreissä komeileva syystähti ja hieman pienempikokoinen, vaaleanpunaisena ja valkoisena piristävä princettia ovat melko helppohoitoisia ruukkukukkia kotiin.