Kotimaisia kukkia huhtikuuhun

Huhtikuun alku ja pääsiäinen tuovat pirteän valikoiman kevään ihania kotimaisia kukkijoita. Sesongin sipulikukkia ja tulppaaneja löytää juuri nyt esimerkiksi iloisissa keltaisen sävyissä. Ja vaikka ulkona näyttäisi vielä talviselta, tuovat kukat pirteää tunnelmaa sisälle kotiin!

Riemua ryhmästä

Erilaiset narsissit pirteissä keltaisen, valkoisen ja oranssin sävyissä tuovat iloista tunnelmaa kattaukseen tai vaikka kuistille. Sipulikukista löytyy juuri nyt myös herkkää hyasinttia ja helmililjaa. Toimii myös maljakossa! Leikoiksi katkaistuina ne säilyvät hyvinä, kun muistaa vaihtaa veden riittävän usein raikkaaseen.

Voimaa vastaväreistä

Auringonkeltaisen rinnalle voi tuoda suloista taivaansinistä. Kevään ensimmäisiä kotimaisia orvokkeja löytää myynnistä juurikin pääsiäisen aikoihin. Kirkkaankeltaiset tetenarsissit kestävät jopa -10 astetta pakkasta ja orvokitkin sietävät pakkasta aina viiteen asteeseen saakka.

Valloittavaa vihreää

Kevät on suloisen vihreän aikaa. Orastavaa kasvua voi fiilistellä myös kotona sijoittamalla kauden kukkia viherkasvien viereen. Monenlaisia raikkaita viherkasveja löytyy tähän aikaan vuodesta hyvin myös kotimaisina.